HIT Jatkuvuuspalvelut Turvaa liiketoiminnalle

Liiketoiminnan jatkuvuus on kiinni datasta. Jos data katoaa, katoavat edellytykset liiketoiminnalle. Tarvitaan ratkaisuja datan varastointiin ja riskienhallintaan eli jatkuvuuden turvaamiseen. Joskus valittu ratkaisu on kuitenkin kustannuksiltaan kestämätön, hinnoittelultaan arvaamaton tai muuten vain tehoton resurssisyöppö. Kustannuksia voi syntyä rautainvestoinneista tai lisensseistä. Herman IT:n palvelut liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseksi vastaavat kaikkiin tarpeisiisi.

Asiantuntijamme rakentavat kanssasi optimaalisen kokonaisuuden. Lisäksi varmistuspalveluiden käyttöönotto on myös nopeaa.

HIT O365 Varmistus

O365 data talteen kapasiteetti-hinnoiteltuna


HIT O365 Varmistus tarjoaa kapasiteettipohjaisesti hinnoitellun ratkaisun organisaatioiden O365-ympäristöjen datan varmistamiseen, niin sähköpostien, kalenterien kuin OneDrivenkin osalta.

Käyttäjätilien määrällä ei ole merkitystä! Maksat ainoastaan datan varmistukseen käytetystä tallennuskapasiteetista.

Lue lisää HIT O365 Varmistuksesta.

HIT DR Varmistus

Varmista toimin-nan jatkuvuus katastrofi-tilanteessa

HIT DR Varmistus mahdollistaa helpon ja edullisen tavan varautua katastrofitilanteisiin, hajauttamalla ja varmistamalla yrityksen tai organisaation toiminnan jatkuvuuden kannalta tärkeä data sekä palvelimet Herman IT:n konesaleihin. 

HIT DR Varmistus tuotetaan yrityksille ja organisaatiolle palveluna – ei kalliita investointeja eikä lisenssikustannuksia.

Voit nukkua yösi rauhassa, kun data on turvassa ja palautettavissa Herman IT:n kotimaisista konesaleista Kajaanissa.

Palvelun käyttöönotto on helppoa ja se tehdään yhteistyössä HIT asiantuntijoiden kanssa.

HIT Arkisto

Edullinen tapa tallentaa ja arkistoida dataa


HIT Arkisto tarjoaa asiakkaalle edullisen kapasiteettipohjaisen ratkaisun varmistaa data omasta IT-ympäristöstä erilliseen lokaatioon.

Asiakkaan data on tallessa kotimaisessa konesalissa Kajaanissa ja käytettävissä, mikäli asiakkaan omassa it-ympäristössä sattuu jotain odottamatonta ja tarvitaan tiedon palauttamista varmistuksista.

Käyttöönoton helppous on yksi tämän palvelun vahvuuksista

S3-yhteensopiva rajapinta ja internet-yhteys ovat ainoat vaatimukset palvelun käyttöönotolle. 

Datan turvaaminen on oleellinen osa yritysten riskienhallintaa

Organisaation digitaalisten toimintojen ja prosessien jatkuvuuden turvaaminen on elintärkeää. Aina vahinkoja – laiterikko, inhimillinen moka tai tietomurto – ei voi estää, siksi vahinkoihin pitää aina varautua ennakkoon. Turvallinen ja luotettava jatkuvuuspalvelu, datan ja ympäristön varmistaminen, onkin tärkeä osa liiketoiminnan riskienhallintaa ja tietoturvan toteutumista. Me olemme asiakkaillemme vastuullinen kumppani myös liiketoiminnan turvaamisessa.

Varmistusten hajauttaminen eri sijainteihin on tärkeää

Data varmistetaan ensisijaisesti kahteen suomalaiseen, Kajaanissa sijaitsevaan, erilliseen konesaliin. Maantieteellinen hajauttaminen laajemminkin on mahdollista ja eri puolille maapalloa hajautuneiden organisaatioiden osalta se on myös suositeltavaa.

Jatkuvuuspalvelumme avulla pitkäaikaissäilytettävän datan arkistointi käy kätevästi, esim. lakisääteisten aineistojen osalta. Useille asiakkaillemme on tärkeää tietää jopa räkkikaapin tarkkuudella oman datansa sijainti. Toisin kuin julkipilveen tehtävissä varmistuksissa, me voimme tämän sijaintitiedon todella osoittaa.

Herman IT:n jatkuvuuspalvelut ovat äärimmäisen turvallinen ja helppo tapa varmistaa data

Edullisemmin ja tehokkaammin

Perinteisessä varmuuskopioinnissa datan määrä usein jopa kolminkertaistuu; alkuperäisestä datasta tuotetaan kaksi varmuuskopiota, jotka täytyy säilyttää jossakin – pilvessä tai omilla palvelimilla. Onpa data tallessa julkipilvessä, yksityisessä pilvessä tai omilla palvelimilla, kapasiteetin määrän kasvattaminen kasvattaa kustannuksia samassa suhteessa – julkipilvestä myös datan palauttaminen maksaa, enemmän kuin datan vieminen pilveen.

Jatkuvuuspalvelun käyttöönotto on nopea prosessi

Herman IT:n jatkuvuuspalveluiden käyttöönotto on todella helppoa. Käyttöönottoon ja palvelun käynnistämiseen vaaditaan asiakkaalta ainoastaan internet-yhteys ja S3-yhteensopiva varmistusohjelmisto, mikäli asiakas haluaa hoitaa varmistamisen itse. Täytenä palveluna tuotetussa palveluvaihtoehdossa ei S3-vaatimusta ole, vaan palvelu tuotetaan alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Herman IT:n Service Desk tekee tunnukset varmistusjärjestelmään ja opastaa asiakasta järjestelmän käyttöön. Varmistuskäytänteet ovat sovittavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Herman IT:n asiantuntijat ovat tarvittaessa apuna myös käytänteitä pohdittaessa ja määriteltäessä.

Onko organisaatiossasi S3-rajapintaa hyödyntävä varmistusohjelmisto?

Herman IT:n jatkuvuuspalvelut hyödyntävät Amazonin kehittämää S3-rajapintaa silloin, kun asiakas haluaa pitää varmistamisen ja palauttamisen omassa hallussaan ja hyödyntää Herman IT:n objektitallennusta palveluna. Lähestulkoon kaikissa nykyaikaisissa varmistusohjelmistoissa S3-rajapinta on tuettu.

Palvelumme on kuitenkin helposti käyttöönotettavissa myös avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia varmistamisesta.

Asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoa!

 

 

Datan palauttaminen

Datan palauttaminen tuotantokäyttöön tai muuhun käyttöön katastrofin sattuessa sujuu nopeasti erinomaisten tietoliikenneyhteyksien ja sijaintimme ansiosta. Asiakas voi palauttaa tarvitsemansa datan itse, mutta Herman IT:n asiantuntijat auttavat palauttamisessa sopimuksen mukaisesti.

Asiakkaamme niin halutessa, voimme todentaa varmistusympäristön toimivuuden ja toipumisnopeuden testaamalla palvelua aitoa tilannetta vastaavalla tavalla.

Julkipilvestä poiketen datan vieminen tallennuspinnalle tai sen palauttaminen eivät aiheuta asiakkaalle kustannuksia. 

Varmista ja arkistoi

Objektitallennusta datan arkistoinnissa hyödyntävä palvelumme on edullisempi verrattuna moniin muihin ratkaisuihin.

Kilpailukykyinen hinta perustuu datan tallentamisen tapaan, jossa varmuuskopioiden tuottama datamäärä ja sen myötä tarvittava tallennuskapasiteetti jäävät pienemmiksi kuin perinteisillä menetelmillä.

Objektitallennus sopii erinomaisesti etenkin strukturoimattoman datan – kuvat, erilaiset mallinnukset, video, teksti – varmuuskopiointiin ja arkistointiin. Suurilla datamäärillä kustannushyöty kasvaa entisestään.

Asiantuntijamme auttavat rakentamaan parhaan mahdollisen jatkuvuuspalvelun ja varmistuskäytänteet

Juho Haapsaari

Sales Manager

+358 40 750 5113 juho.haapsaari@hermanit.fi

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön!

Yhteydenotto

  • Tietosuojaseloste