Microsoft Office 365 -varmistuspalvelu

Microsoft Office 365 on laajalle levinnyt työkalu, jonka käyttäjät kerryttävät monenlaista tärkeää dataa päivittäisessä työssään muun muassa Exchangea, SharePointia ja OneDriveä käyttämällä. Office 365:n monipuoliseen palvelukattaukseen ei kuitenkaan kuulu  O365:n käytöstä syntyvän datan varmistuspalvelua. Tähän liittyy riskejä, jotka ovat ratkaistavissa erillisen O365-varmistuspavelun avulla.

Tärkeä osa riskienhallintaa on, että Office 365 –palveluiden käytöstä syntyvä data turvataan erillisellä varmistuspalvelulla. Näin turvataan myös liiketoiminnan tai muun toiminnan jatkuvuus tilanteessa, jossa inhimillinen virhe, tietomurto tai vaikkapa haittaohjelma estävät alkuperäisen datan hyödyntämisen. 

Data varmistetaan kotimaiseen konesaliin

Herman IT tuottaa Office 365 datan varmistamisen SharePointista, OneDrivestä ja Exchangesta palveluna. Asiantuntijoidemme tuki on käytössäsi niin palvelun käyttöönoton aikana kuin tilanteessa, jossa kadotettua dataa palautetaan varmistuksesta takaisin käyttöön. 

Asiakas voi hallita ja muokata palautuksia ja varmistuskäytäntöjä myös itsenäisesti asiakasportaalin avulla.

Herman IT:n palvelun hinnoittelu joustaa varmistettavan datan määrän mukaisesti

Käyttäjätilien määrä ei vaikuta hinnoitteluun, jolloin palvelun käyttö kannattaa myös organisaatioille, joilla käyttäjäkohtainen datan määrä on pieni. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan asiakkaan tarpeeseen optimoidun varmistustavan ja hinnoittelumallin, ja tukevat myös datan arkistointimenettelyjen valinnassa. 

Palvelun käyttöönotto

Herman IT toteuttaa Office 365 varmistuspalvelun käyttöönoton avaimet käteen –periaatteella. Varmistuspolitiikat luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Muutokset pyydetään Herman IT:n Service Deskin kautta. 

Käyttöönoton tavoitteena on, että asiakkaalla on käytössä sovitun varmistuspolitiikan mukainen Office 365 varmistusympäristö. 

Käyttöönottopalvelu sisältää: 

  • Aloituspalaverin, jossa sovitaan varmistuspolitiikka sekä yhteyshenkilöt. 
  • Menetelmäkäsikirjan täyttämisen yhdessä asiakkaan kanssa. 
  • Käyttövaltuutuksista sopimisen ja toteuttamisen asiakkaan O365-tenantiin. 
  • Asiakasportaalin konfiguroimisen asiakkaalle sekä portaalin käyttöopastuksen. 
  • Varmistuspolitiikan, ajastusten sekä raportoinnin määrittelemisen. 
  • Käyttöönoton koordinointi- ja seurantapalaverit asiakkaan kanssa. 

Data-analytiikka palveluna

81 %Yrityksistä ei ole ymmärrystä AI-kehittämiseen vaadittavasta datasta tai datalähteistä. 80 % datasta on saavuttamattomissa, siiloissa ja siksi epäluotettavaa ja analysoimatonta.

Lue lisää

Jatkuvuuspalvelu

Olemme olleet liiketoiminnassa syntyvän ja tarvittavan datan turvaa turvaamisen asialla vuodesta 2012. Liiketoimintakriittisen datan katoaminen tai koko IT-ympäristön vikaantuminen voivat johtaa katastrofiin. Jatkuvuuspalvelumme varmistaa, ettei näin käy.

Lue lisää

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut

Jaetun pilvipalvelun avulla saat skaalautuvan ja tietoturvallisen it-ympäristön ja samalla säästät – myös ympäristöä. Yksityinen pilvi sopii sinulle parhaiten, kun vaatimukset tietoturvalle ovat korkeat. Pilvipalvelut tuotetaan Kajaanissa sijaitsevasta konesalista, Herman IT vastaa alustojen ylläpidosta

Lue lisää

Sovelluskehitystiimi

Herman IT toteuttaa ohjelmistoratkaisuja asiakastarpeen mukaan räätälöityinä projekteina tai alihankintapalveluina.

Lue lisää

Uutiset, kampanjat ja blogit sähköpostiisi

  • Tietosuojaseloste

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää!

Arto Mustonen

Account Executive

+358 440 23 5115 arto.mustonen@hermanit.fi
Janne Lukkari

Sales Manager

+358 44 787 9590 janne.lukkari@hermanit.fi

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön:

Yhteydenotto

  • Tietosuojaseloste