Herman IT Asiantuntijapalvelut

Herman IT tarjoaa osaavat IT-asiantuntijat yrityksesi tai organisaatiosi käyttöön.

Olipa tarpeesi sitten ympäristön tietoturvakartoitus, IT-arkkitehtuurin uudistaminen ja kehityskohteiden kartoitus tai esimerkiksi IT-laitteiden ja IT-järjestelmien asennus.

~

Asiakaslupauksemme

“Tavoitteenamme on, että asiakkaidemme avainhenkilöt voivat nukkua yönsä hyvin.”

Auttava kumppani isoissa sekä pienissä IT-haasteissa

Herman IT on asiantuntijakumppani, joka auttaa silloin, kun yrityksesi tarvitsee IT:hen liittyvää apua. Olipa tarpeesi sitten IT-ympäristön tietoturvakartoitus, riskianalyysi, IT-arkkitehtuurin uudistaminen, kehityskohteiden kartoitus tai esimerkiksi IT-laitteiden ja IT-järjestelmien asennus, niin Herman IT:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan.

Mikäli organisaatiossasi ei ole tarvetta kokopäiväiselle IT-päällikölle, mutta yrityksessäsi on suunnitteilla tai menossa IT-hankkeita, joihin tarvitaan ammattilaisen kokemusta ja näkemystä, voit hankkia meiltä IT-päällikkön käyttöösi vaikkapa vain pariksi päiväksi kuukaudessa tai koko pidempikestoisen projektin ajaksi.

Herman IT:n asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen ja pitkäaikainen kokemus erilaisista teknologioista sekä järjestelmistä liittyen IT-alustoihin, virtualisointijärjestelmiin, tietoliikenteeseen, laiteasennuksiin, palvelinympäristöjen ylläpitämiseen sekä erilaisiin varmistusratkaisuihin.

Asiakaskohtaisesti suunnitellut palvelukokonaisuudet

IT-ympäristöt, asiakastarpeet sekä haasteet ovat erilaisia ja eri toimialoilla on omia luontaispiirteitään. Tämän vuoksi asiantuntijapalvelumme muokkautuvat ketterästi ja palvelukokonaisuus suunnitellaan sekä toteutetaan aina asiakaskohtaisesti.

Käytössämme ovat kokemuksen kautta muotoutuneet parhaat käytänteet, näiden sekä asiakkaalta saatavan tiedon avulla muodostamme palvelukokonaisuuden ja löydämme sopivimmat ratkaisut, jolla pystymme auttamaan asiakkaitamme heidän IT-haasteissaan.

Kartoitukset

Säästä aikaa ja tiedä IT-ympäristösi nykytila

IT:hen liittyvien päätösten tulee perustua tietoon. Siksi onkin oleellisen tärkeää, että tiedetään mikä organisaation IT-ympäristön nykytila on, olipa kyse sitten käytössä olevista laitteista, järjestelmistä tai ohjelmistoista.

Aina dokumentaatio ei kuitenkaan ole ajan tasalla tai tietoa on menetetty esimerkiksi henkilöstön vaihtuessa. Säästä aikaasi hankkimalla kartoitus palveluna asiantuntijoilta, jotka osaavat kiinnittää huomion heti oikeisiin asioihin ja nähdä asiat objektiivisesti.

Kartoituksilla taataan, että erilaiset IT-järjestelmiin sidotut liiketoiminnan edellytykset kuten elinkaarenhallinta, tietoturva, jatkuvuusasiat, kustannustehokkuus, ajan- ja rahansäästö, asiakasvaatimukset sekä riskienhallinta, ovat kunnossa.

Kartoituksista tehtävillä raporteilla saadaan esille faktat nykytilanteesta, löydetään potentiaalisia kehityskohteita ja voidaan esittää näihin ratkaisuja. Lisäksi tieto auttaa organisaation päättäjiä tekemään oikeita valintoja toimintansa kehittämisessä.

Kehitys

IT-ympäristön asiantunteva kehittäminen on avain liiketoiminnan tukemiseen

IT-ympäristön kehittäminen vaatii aikaa, asiantuntemusta, suunnitelmallisuutta sekä resursseja. Aina näitä ei löydy oman organisaation sisältä ja tällöin onkin parasta tuketua IT:n kehitykseen liittyvissä asioissa kumppanin puoleen. Asiantunteva IT-kumppani auttaa löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioon ottaen.

Koulutukset

Käyttöönottokoulutuksilla sujuvuutta työrutiineihin

Osana asiakaskohtaista asiantuntijapalvelukokonaisuutta, voidaan palveluun aina sisällyttää käyttökoulutuksia Herman IT:n johdolla käyttöönotetuille uusille IT-järjestelmille, ohjelmistoille tai muille projektin komponenteille. Näin taataan sujuvat työrutiinit heti uudistuksen alkumetreiltä, Herman IT:n tuen ollessa aina käytettävissä haastavammissa tilanteissa.

Miksi valita Herman IT:n asiantuntijapalvelut?

Voit nukkua yösi hyvin

Kun IT-asioissa tukenasi on asiantunteva ja luotettava kumppani, voit asiakaslupauksemme mukaisesti nukkua yösi hyvin.

Olemme lähellä – Meiltä saat apua nopeasti

Herman IT:n asiantuntijat ovat lähellä ja nopeasti käytettävissäsi. Ketterä organisaatiomme pystyy vastaamaan hyvin myös akuutteihin IT-haasteisiin. Olemme vain puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä.

Yhteystietomme löydät nettisivuiltamme -> hermanit.fi/yhteystiedot/

Vapauta omia resurssejasi

Aina yrityksen oman IT-osaston resurssit eivät riitä tai varsinaista IT-osastoa ei ole, jolloin IT-asioiden hoitaminen ja niihin liittyvien päätöksien tekeminen on pois jostain muusta, mahdollisesti organisaation ydintoiminnasta.

Herman IT:n asiantuntijat pystyvät auttamaan aina muutaman tunnin työstä, kuten laite- tai järjestelmäasennuksista, jopa viikkoja kestäviin laajempien projektien toteutukseen ja vapauttaa näin asiakasorganisaation omat resurssit tuottamaan lisäarvoa heidän omille asiakkailleen.

Avullamme optimoit IT-kulusi

Asiantuntijamme auttavat havaitsemaan IT-ympäristöstäsi asioita, jotka huomioimalla saat säästettyä IT-kustannuksissasi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Konesalipalvelut

HIT Konesalipalvelut on huoleton ja ajan tasalla oleva tietoturvallinen ratkaisu yrityksen konesalitarpeisiin.
Konesalimme sijaitsevat turvallisessa ympäristössä, Kajaanin Renforsin Rannassa.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Herman IT tarjoaa osaavat IT-asiantuntijat yrityksesi tai organisaatiosi käyttöön.

Olipa tarpeesi sitten ympäristön tietoturvakartoitus, IT-arkkitehtuurin uudistaminen ja kehityskohteiden kartoitus tai esimerkiksi IT-laitteiden ja IT-järjestelmien asennus.

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeidesi mukainen kokonaisuus

Yhteydenotto

  • Tietosuojaseloste
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.