Tule osaksi Herman IT:n tarinaa

Kasvavassa yrityksessä on aina tilaa osaaville asiantuntijoille. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Meillä on parhaat osaajat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat rattoisasti.

Herman IT tarjoaa polkuja kasvaa

Innovatiivinen ilmapiirimme kannustaa henkilöstöä kohtaamaan vastaantulevat haasteet ja ylittämään ne. Koulutetut lähijohtajamme puolestaan tukevat työtäsi ja urakehitystäsi. Laaja palveluportfoliomme sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet antavat henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia urakehityspolulla. 

Avoimet työpaikat ja opiskelijamahdollisuudet KPO-konsernissa:

Avoin hakemus Kaisanet, Data-Enter ja Herman IT

Etsitkö uutta ja innostavaa haastetta ICT-alalta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia vastavalmistuneista jo alansa huippuosaajille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. Meillä työskennellään joustavasti hybrid-mallilla. Jos sinulta löytyy asiantuntijuutta työasema- ja palvelinympäristöistä, verkoista, 365:stä ja Azuresta, niin sinulla on juuri sitä osaamista, mitä haemme.

Mikäli et löytänyt juuri sinulle sopivaa tehtävää avoimista työpaikoistamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, jotta pystymme paremmin miettimään sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Luemme avoimia hakemuksia aktiivisesti, joten jos profiilisi osuu kohdalleen, olemme sinuun yhteydessä!

Mahdollisuuksia opiskelijalle

Etsitkö innostavaa harjoittelupaikkaa tai kesätöitä? Tai mietitkö kenties opinnäytetyön aihetta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme kaikkea tätä opiskelijoille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. 

Henkilöstömme opiskelutausta on usemmiten tietojenkäsittelyssä, tekniikassa tai liiketaloudessa. Kasvavassa konsernissa on aina tilaa osaaville asiantuntijoille ja haluamme luoda kasvualustaa tulevaisuuden huippuosaajille. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ICT- alan ja liiketalouden opiskelijoille. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

Olisiko meistä sinulle urapolkua tukemaan? Jos kiinnostuit, niin jätä meille hakemuksesi!.

HR ja taloushallinnon harjoittelija

Hei sinä tradenomi-opiskelija!

Etsimme nyt HR- ja taloushallinnon tiimiimme reipasta harjoittelijaa tutustumaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin IT-alalla. Pääset taloushallinnossa harjoittelemaan myynti- ja ostoreskontraa sekä laskutusta. HR:ssä pääset perehtymään HR-järjestelmiin, avustaviin työsuhteen elinkaaren tehtäviin sekä henkilöstötapahtumien järjestelyihin ja henkilöstön palkitsemiseen. Tehtäväkenttää voidaan täydentää sinun oman kiinnostuksen mukaan ja jos sinulla on opinnäytetyö vielä tekemättä, voimme miettiä myös siihen sopivaa projektia. 

Meillä on HR:ssä ja taloushallinnossa pieni mutta tehokas tiimi. Istut tiimiimme hyvin jos olet toimeentarttuva, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Meille on tärkeää, että tiimissämme on mukava fiilis, joka näkyy niin sisäisille asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin. 

Toivomme, että voisit tulla osaksi tiimiämme Kajaaniin tai Iisalmeen mahdollisimman pian!

Lisätietoja voit kysyä henkilöstöpäällikkö Pauliina Tuoviselta 044 7344303 arkisin klo 9-15 välillä.  

Lue tästä Arttu Sainion uratarina kesätyöntekijästä IT-ammattilaiseksi.