Tule osaksi Herman IT:n tarinaa

Kasvavassa yrityksessä on aina tilaa osaaville asiantuntijoille. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Meillä on parhaat osaajat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat rattoisasti.

Herman IT tarjoaa polkuja kasvaa

Innovatiivinen ilmapiirimme kannustaa henkilöstöä kohtaamaan vastaantulevat haasteet ja ylittämään ne. Koulutetut lähijohtajamme puolestaan tukevat työtäsi ja urakehitystäsi. Laaja palveluportfoliomme sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet antavat henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia urakehityspolulla. 

Avoimet työpaikat:

Harjoittelija

Herman IT hakee jatkuvasti innostuneita opiskelijoita työharjoitteluun ja siten kasvamaan huippuluokan asiantuntijoiksi. Jätä harjoitteluhakemuksesi tätä kautta! Voit hakeutua Kajaaniin tai Ouluun.

 

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ohjelmistokehityksen, konesalipalveluiden sekä markkinoinnin- ja myynnin opiskelijoille. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

 

Kurkkaa tarina opiskelijan matkasta harjoittelun kautta vakituiseen työtehtävään!

LIITY OSAAJAYHTEISÖÖMME

Jos et tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavia työpaikkailmoituksia, voit ilmoittautua osaajayhteisöömme ja saat meiltä ensi käden tietoa uusista työpaikoista ja yrityskuulumisistamme. Liity mukaan klikkaamalla ao. painiketta!

Katso myös kaikki KPO-konsernin avoimet työpaikat osoitteesta https://www.kpo.fi/rekry