Tule osaksi Herman IT:n tarinaa

Kasvavassa yrityksessä on aina tilaa osaaville asiantuntijoille. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Meillä on parhaat osaajat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat rattoisasti.

Herman IT tarjoaa polkuja kasvaa

Innovatiivinen ilmapiirimme kannustaa henkilöstöä kohtaamaan vastaantulevat haasteet ja ylittämään ne. Koulutetut esimiehemme puolestaan tukevat työtäsi ja urakehitystäsi. Laaja palvelureppumme sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet antavat henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia urakehityspolulla. 

Avoimet työpaikat:

TULE VAHVISTAMAAN JOUKKUETTAMME — HAUSSA MYYNTINEUVOTTELIJA!

Etsimme myyntineuvottelijaa, joka auttaa asiakkaitamme menestymään poimien juuri oikeat IT-ratkaisut Herman IT:n kattavasta palvelutarjoamasta.

Lue lisää ja täytä hakemus: Työpaikan tiedot – Herman IT etsii myyntineuvottelijaa

Harjoittelupaikat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ohjelmistokehityksen, konesalipalveluiden sekä markkinoinnin- ja myynnin opiskelijoille. Harjoittelussa pääsee tekemään aivan oikeita töitä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!