Tule osaksi Herman IT:n tarinaa

Kasvavassa yrityksessä on aina tilaa osaaville asiantuntijoille. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Meillä on parhaat osaajat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat rattoisasti.

Herman IT tarjoaa polkuja kasvaa

Innovatiivinen ilmapiirimme kannustaa henkilöstöä kohtaamaan vastaantulevat haasteet ja ylittämään ne. Koulutetut lähijohtajamme puolestaan tukevat työtäsi ja urakehitystäsi. Laaja palveluportfoliomme sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet antavat henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia urakehityspolulla. 

Avoimet työpaikat ja opiskelijamahdollisuudet KPO-konsernissa:

Avoin hakemus Kaisanet, Data-Enter ja Herman IT

Etsitkö uutta ja innostavaa haastetta ICT-alalta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia vastavalmistuneista jo alansa huippuosaajille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. Meillä työskennellään joustavasti hybrid-mallilla. Jos sinulta löytyy asiantuntijuutta työasema- ja palvelinympäristöistä, verkoista, 365:stä ja Azuresta, niin sinulla on juuri sitä osaamista, mitä haemme.

Mikäli et löytänyt juuri sinulle sopivaa tehtävää avoimista työpaikoistamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, jotta pystymme paremmin miettimään sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Luemme avoimia hakemuksia aktiivisesti, joten jos profiilisi osuu kohdalleen, olemme sinuun yhteydessä!

Mahdollisuuksia opiskelijalle

Etsitkö innostavaa harjoittelupaikkaa tai kesätöitä? Tai mietitkö kenties opinnäytetyön aihetta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme kaikkea tätä opiskelijoille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. 

Henkilöstömme opiskelutausta on usemmiten tietojenkäsittelyssä, tekniikassa tai liiketaloudessa. Kasvavassa konsernissa on aina tilaa osaaville asiantuntijoille ja haluamme luoda kasvualustaa tulevaisuuden huippuosaajille. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ICT- alan ja liiketalouden opiskelijoille. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

Olisiko meistä sinulle urapolkua tukemaan? Jos kiinnostuit, niin jätä meille hakemuksesi!.

IT-asiantuntija

Hei sinä IT-osaaja, olisitko kiinnostunut uusista uramahdollisuuksista Kajaanissa?


Etsimme IT-asiantuntijaa Data-Enterille asiakkaidemme ICT-palveluiden ylläpitoon ja tukeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kajaaniin. Haemme asiantuntijatason tehtävien hoitamiseen henkilöä, joka on kiinnostunut monipuolisesta IT-arjesta, ja olisi ehtinyt jo kerryttämään työkokemusta IT-alan tehtävistä.

Tässä tehtävässä pärjää ICT-alalle kouluttautunut asiantuntija, jolle on jo karttunut osaamista palvelin-, verkko- ja tietoturvaratkaisuista. Toimimme pääosin Microsoft -ratkaisuilla, mutta arvostamme myös Linux-osaamista. Tekninen osaaminen on tärkeää, mutta ennen kaikkea asenne ja halu kehittyä alalla osaajana. Teet yhteistyötä asiantuntijatiimissä, myyntitiimin kanssa ja lisäksi yhteistyökumppaninasi ovat asiakkaan IT-asiantuntijat.

Pääset kattavan perehdytyksen saatuasi tekemään töitä itsenäisesti, käyden ennakkoluulottomasti tehtäväjonojen kimppuun hyödyntäen ongelmanratkaisukykyäsi. Esimerkkeinä monipuolisista tehtävistä suunnittelet yritysasiakkaiden it-infrastruktuureja uuteen uskoon, ylläpidät mielenkiintoisia ja haastavia palvelinympäristöjä sekä huolehdit yrityksien tietoturvallisuudesta. Meillä pääsee oppimaan kattavasti yrityksien it-ympäristöihin liittyviä asioita oman mielenkiinnon ja kehittymistahdon mukaisesti. Painotamme asiakaspalveluhenkisyyttä työssämme Service Desk-tekijästä it-arkkitehtiin. Työaika on liukuva ja painottuu arkisin 8-16 välille. 

Tässä IT-asiantuntijan tehtävässä on tärkeää, että olet tiimipelaaja sekä pystyt lisäksi itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoja. Tarvitset B-ajokorttia lähialueen asiakaskäyntejä varten . Tehtävässä tukenasi on rautaisten ammattilaisten muodostama tiimi, jossa vaativan asiantuntijatyön vastapainona kukkii hersyvä huumori. Kajaanin kymmenen hengen tiimissä et jää koskaan yksin, vaan voit luottaa siihen, että tiiminvetäjä on aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan asiassa kuin asiassa.

Miten kuulla tehtävästä lisää ja hakea?

Haluaisitko kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja antaa sinulle mielellään tiiminvetäjä Jyrki Leinonen, puh. 044 7344 569 ja tuotantojohtaja Matti Kanervo, puh. 044 7344 341.
Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.6.2024 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa haastatteluihin joustavasti, joten haethan tehtävään jo nyt. Odotamme innolla hakemustasi!

Markkinointisuunnittelija Kajaaniin tai Varkauteen

Avaintehtäväsi on monipuoliset markkinointisuunnittelijan työtehtävät DataEnterin markkinointi- ja myyntitiimissä. Työpäiväsi koostuvat erilaisista markkinoinnin tehtävistä, kuten verkkosivuston kehittämisestä ja ylläpidosta, digitaalisen markkinointiviestinnän tuottamisesta eri kanaviin sekä tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä.  Olennaisena osana työtehtävääsi ovat markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteuttaminen, osallistuminen tuotteistukseen ja tuotelanseerauksiin, some-julkaisujen tekeminen sekä markkinoinnin jatkuva kehittäminen yhdessä avainhenkilöidemme kanssa. Markkinointisuunnittelijana olet osa DataEnterin tiimiä, jossa et koskaan jää yksin. Markkinoinnin ja myynnin muodostamassa tiiviissä tiimikokonaisuudessa on aina saatavilla apua ja tukea, kun sitä työssäsi tarvitset. Työtä tehdään suunnitelmallisesti ja tavoiteohjautuvasti, unohtamatta erittäin hyvää huumoria ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Odotamme, että sinulla on:

  • Soveltuva tutkinto ja työkokemusta alalta
  • Kokemusta seuraavilta osa-alueilta: verkkosivupäivitykset, B2B-markkinointi, sosiaalisen median kanavien tuntemus, markkinoinnin työkalujen käytännön käyttökokemusta
  • Hyvät IT-taidot ja kiinnostus IT-alaan
  • Hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnäntaidot sekä visuaaliset taidot

Toivomme, että olet:

  • Taitava tiimipelaaja, mutta pystyt myös onnistuneesti viemään itsenäisesti projekteja eteenpäin
  • Hyvä toimimaan suunnitelmallisesti ja järjestämään tapahtumia kuten messuja ja asiakastilaisuuksia
  • Energinen, rohkea sekä ja asiakaslähtöinen ote työhösi sekä kiinnostus oman osaamisesi kehittämiseen
  • Tarjoamme Sinulle haastavia, mielenkiintoisia ja vaihtelevia markkinoinnin työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä markkinoinnin ammattilaisena kasvavassa yrityksessä. Yhtiömme tarjoaa hyvät henkilöstöedut.

Ilmaisethan kiinnostuksesi meille mahdollisimman pian, etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään keskiviikkona 26.6.2024 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja markkinointisuunnittelijan tehtävästä antaa asiakkuudenhallintajohtaja Hanna Karjalainen, puh. 050 355 7579 ja myyntijohtaja Minna Kukkonen p. 040 571 2345.
 

Lue tästä Arttu Sainion uratarina kesätyöntekijästä IT-ammattilaiseksi.