Tule osaksi Herman IT:n tarinaa

Kasvavassa yrityksessä on aina tilaa osaaville asiantuntijoille. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Meillä on parhaat osaajat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat rattoisasti.

Herman IT tarjoaa polkuja kasvaa

Innovatiivinen ilmapiirimme kannustaa henkilöstöä kohtaamaan vastaantulevat haasteet ja ylittämään ne. Koulutetut lähijohtajamme puolestaan tukevat työtäsi ja urakehitystäsi. Laaja palveluportfoliomme sekä monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet antavat henkilöstöllemme hienoja mahdollisuuksia urakehityspolulla. 

Avoimet työpaikat ja opiskelijamahdollisuudet KPO-konsernissa:

Avoin hakemus Kaisanet, Data-Enter ja Herman IT

Etsitkö uutta ja innostavaa haastetta ICT-alalta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia vastavalmistuneista jo alansa huippuosaajille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. Meillä työskennellään joustavasti hybrid-mallilla. Jos sinulta löytyy asiantuntijuutta työasema- ja palvelinympäristöistä, verkoista, 365:stä ja Azuresta, niin sinulla on juuri sitä osaamista, mitä haemme.

Mikäli et löytänyt juuri sinulle sopivaa tehtävää avoimista työpaikoistamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, jotta pystymme paremmin miettimään sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Luemme avoimia hakemuksia aktiivisesti, joten jos profiilisi osuu kohdalleen, olemme sinuun yhteydessä!

Mahdollisuuksia opiskelijalle

Etsitkö innostavaa harjoittelupaikkaa tai kesätöitä? Tai mietitkö kenties opinnäytetyön aihetta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme kaikkea tätä opiskelijoille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. 

Henkilöstömme opiskelutausta on usemmiten tietojenkäsittelyssä, tekniikassa tai liiketaloudessa. Kasvavassa konsernissa on aina tilaa osaaville asiantuntijoille ja haluamme luoda kasvualustaa tulevaisuuden huippuosaajille. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ICT- alan ja liiketalouden opiskelijoille. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

Olisiko meistä sinulle urapolkua tukemaan? Jos kiinnostuit, niin jätä meille hakemuksesi!.

Tietoliikenneasiantuntija

Kaisanet Oy hakee joukkoonsa tietoliikenneasiantuntijaa osaksi asiantuntijatiimiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikkasi sijaitsisi ensisijaisesti Iisalmessa, mutta myös Kajaani on mahdollinen. Perehdyttyäsi tehtävään sinulla on myös mahdollisuus tehdä töitä etänä hybridimallimme mukaisesti.

Sinulla on vahva osaaminen ja syvä kiinnostus operaattoriverkkoihin sekä niiden tietoturvaan, ja sinulla on jo kokemusta tietoliikenneverkkojen parissa työskentelystä. Koulutukseltasi olet esim. tietoliikenneinsinööri, osaamisesi kuitenkin ratkaisee. Eduksesi katsomme alaan liittyvät sertifikaatit ja erityisosaamiset.

Toimit aidosti yhdessä työtä tekevien, samanhenkisten kollegojen kanssa. Saat tukea tekemiseesi tiimiltä ja esihenkilöltäsi, kun sitä tarvitset. Työkaverisi ovat ammattilaisia tarjoten kannustavan ilmapiirin, mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen sekä hyvän huumorin.  Pystyt myös ottamaan vastuuta itsenäisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työaika tiimissä on 37,5 h viikossa ja työaika on liukuva. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyinen palkka, jonka lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut. Lisätietoja rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä antaa Teemu Helomaa, teemu.helomaa@kpo.fi ja tehtävästä Tietoverkkopäällikkö Ale Repo, ale.repo@kaisanet.fi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian ansioluettelosi sekä palkkatoiveen kera, kuitenkin viimeistään 29.02.2024. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä.

Lue tästä Arttu Sainion uratarina kesätyöntekijästä IT-ammattilaiseksi.