HIT M365 Varmistus

Microsoft  365 on laajalle levinnyt työkalu, jonka käyttäjät kerryttävät monenlaista tärkeää dataa päivittäisessä työssään muun muassa Exchangea ja OneDriveä käyttämällä. Microsoft 365:n monipuoliseen palvelukattaukseen ei kuitenkaan kuulu  M365:n käytöstä syntyvän datan varmistuspalvelua. Tähän liittyy riskejä, jotka ovat ratkaistavissa erillisen M365-varmistuspavelun avulla.

Tärkeä osa riskienhallintaa on, että Microsoft 365 –palveluiden käytöstä syntyvä data turvataan erillisellä varmistuspalvelulla. Näin turvataan myös liiketoiminnan tai muun toiminnan jatkuvuus tilanteessa, jossa inhimillinen virhe, tietomurto tai vaikkapa haittaohjelma estävät alkuperäisen datan hyödyntämisen. 

Data varmistetaan kotimaiseen konesaliin

Herman IT tuottaa Microsoft 365 datan varmistamisen OneDrivestä ja Exchangesta (sähköposti & kalenteri) palveluna. Asiantuntijoidemme tuki on käytössäsi niin palvelun käyttöönoton aikana kuin tilanteessa, jossa kadotettua dataa palautetaan varmistuksesta takaisin käyttöön. 

Asiakas voi hallita ja muokata palautuksia ja varmistuskäytäntöjä myös itsenäisesti asiakasportaalin avulla.

Herman IT:n palvelun hinnoittelu joustaa varmistettavan datan määrän mukaisesti

Käyttäjätilien määrä ei vaikuta hinnoitteluun, jolloin palvelun käyttö kannattaa myös organisaatioille, joilla käyttäjäkohtainen datan määrä on pieni. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan asiakkaan tarpeeseen optimoidun varmistustavan ja tukevat myös datan arkistointimenettelyjen valinnassa. 

Palvelun käyttöönotto

Herman IT toteuttaa Microsoft 365 -varmistuspalvelun käyttöönoton avaimet käteen –periaatteella. 

Käyttöönottopalvelu sisältää: 

  • Aloituspalaverin, jossa sovitaan varmistuspolitiikka sekä yhteyshenkilöt. 
  • Palvelun menetelmäkäsikirjan täyttämisen yhdessä asiakkaan kanssa. 
  • Käyttövaltuutuksista sopimisen ja toteuttamisen asiakkaan M365 -ympäristöön. 
  • Asiakasportaalin käyttöönoton sekä portaalin käyttöopastuksen. 
  • Varmistuspolitiikan, ajastusten sekä raportoinnin määrittelemisen. 
  • Käyttöönoton koordinointi- ja seurantapalaverit asiakkaan kanssa. 

Tilaa palvelun esittely!

Asiantuntijamme esittelevät mielellään HIT M365 Varmistuspalvelun toimintaa. Täytä alla oleva lomake ja jätä meille yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää!