Varmuutta toiminnalle valitsemalla alustaratkaisu luotettavalta toimijalta

Neagen on oululainen, vuonna 2002 perustettu lääketieteellisen kuvantamisteknologian toimittaja, joka luo erittäin skaalautuvia, kestäviä ja turvallisia ohjelmistoratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Perustamisestaan lähtien Neagen on auttanut kansallisia tahoja, yliopistosairaaloita, yksityisiä klinikoita, keskussairaaloita, terveyskeskuksia ja teknologian tarjoajia lääketieteellisen kuvantamisen alalla. 

HAASTE

Neagen haki pitkäaikaista kumppania toimittamaan kuvantamispalveluidensa käyttöön luotettavan ja kahdennetun alustaratkaisun sekä turvallisen tavan varmistaa ja arkistoida palveluiden käytön yhteydessä syntyvää dataa. Yhtenä kriteerinä sopivan palveluntarjoajan valinnassa oli luotettava, suomalainen toimija. 

RATKAISU

Omien kontaktikanaviensa kautta Neagen oli saanut suosituksen Herman IT:stä kokonaisvaltaisena IT-kumppanina, joka täyttäisi tarvittavat kriteerit sekä luotettavana toimittajana, että laadukkaiden teknisten ratkaisujen tarjoajana.

Herman IT:n ja Neagenin yhteistyö alkoikin keväällä 2020 yhdessä suunnitellun käyttöönottoprojektin myötä, jossa Herman IT:n HIT Kapasiteettipalvelusta varattiin Neagenin kuvantamispalveluiden vaatimuksien mukainen virtuaalipalvelinkapasiteetti Neagenin käyttöön.

Luotettavan toiminnan lisäksi HIT Kapasiteetti on palvelu, joka mahdollistaa myös palvelinympäristön skaalautumisen helposti ja joustavasti Neagenin liiketoiminnan kehittyessä ja ympäristön vaatimuksien kasvaessa sen mukana. Tarvittaessa Herman IT:n asiantuntijat ovat Neagenin käytettävissä myös 24/7.

Palvelussa syntyvä data tallennetaan ja varmistetaan Herman IT:n konesaleihin Kajaanin Renforsin Rannassa, jolloin Neagenilla ja heidän asiakkaillaan on myös varmuus siitä missä data sijaitsee.

“Herman IT:n palveluasenne on esimerkillistä ja se on tehnyt vaikutuksen, miten nopeasti tiketteihin reagoidaan.”

-Lasse Haataja, Neagen Oy