KÄYTTÖTAPAUSOPTIMOITU O365-VARMISTAMINEN

HERMAN IT JA IBM JÄRJESTIVÄT YHDESSÄ WEBINAARIN

Jälkikatsele webinaari tästä!

28.4.2020 klo 10.00

Microsoft Office 365 on laajalle levinnyt työkalu, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenlaisille organisaatioille kunnista pörssiyhtiöihin. Office 365 mahdollistaa monipuolisen kommunikoinnin ja tiimityöskentelyn myös hajautuneessa organisaatiossa, ja kuluneen kevään aikana esim. Teams on osoittautunut liki välttämättömäksi osaksi työn ja koulunkäynnin arkea. Office 365:n palvelukattaus onkin monipuolinen, mutta riittävä varmistuspalvelu ei kuulu niihin. 

MIKÄ ON TEHOKAS JA KUSTANNUKSILTAAN JÄRKEVÄ TAPA TURVATA DATA ORGANISAATIOISSA, JOSSA O365-KÄYTTÄJIEN JA DATAMÄÄRÄN SUHDE VOI VAIHDELLA SUURESTI?

Webinaarin ohjelma

  • Herman IT, Veli-Antti Leinonen: Tyypillisimpiä Office 365-varmistuspalvelun käyttötapauksia sekä mahdollisuuksista datan ulkoiseen kopioon suosituimmista varmistusjärjestelmistä.
  • IBM, Jussi Lehtinen (Solutions Architect – File and Object Storage – Europe ): Miksi Cloud Object Storage on kustannuksiltaan ja ominaisuuksiltaan hyvin perusteltu ratkaisu varmistuspalveluiden tuottamiseksi?

Rekisteröityminen webinaariin on nyt auki!