WEBINAARI: Kokemuksia ja tuloksia datahankkeista & Näin toimii moderni analytiikka-alusta

Webinaari 6.11.2020 klo 9 – 10

Yhteistyössä Bilot Group, Herman IT ja IBM

Webinaarissamme esitellään toteutuneita data- ja analytiikkahankkeita ja niiden tuloksia eri toimialoilta. Ja koska data-analytiikka vaatii tuekseen oikeanlaista tietoarkkitehtuuria, luodaan webinaarissa silmäys moderniin analytiikka-alustaan ja sen käyttöön.

Mitä pitää ymmärtää datalähteistä? Miten datastrategia luodaan ja miten sitä toteutetaan käytännössä?

Koska data-analytiikka puhuttaa, nyt tarjolla on tiivis paketti tietoa liiketoimintalähtöisestä datan hyödyntämisestä, kokemuksia ja tuloksia datahankkeista eri toimialoilta sekä silmäys liiketoimintalähtöiseen tietoarkkitehtuuriin.

Miten ja mitä dataa hyödyntää? Millaisia tuloksia voi datahankkeelta odottaa? Miten asettaa datahankkeelle tavoitteet?

Webinaarissamme esitellään toteutuneita datastrategia- ja analytiikkahankkeita ja niiden tuloksia eri toimialoilta. Ja koska data-analytiikka vaatii tuekseen oikeanlaista tietoarkkitehtuuria, luodaan webinaarissa silmäys myös moderniin analytiikka-alustaan ja sen käyttöön.

Agenda:

  • Avaus ja johdanto päivän aiheeseen, Kari Maikkola, Sales Director, Herman IT
  • Liiketoimintalähtöinen analytiikkahanke ja datalähteet, Konsta Rönkkö, Technical Architect, IBM
  • Datastrategiasta uuden näkemyksen jalkauttamiseen: Robert Broända, Development Manager, Bilot Group
  • Nopeasti näkemystä siiloutuneesta datasta – näin toimii moderni analytiikka-alusta, Robert Broända
  • Kysymyksiä ja vastauksia

Mikäli et voi osallistua webinaariin tapahtumapäivänä, ilmoittauduttasi tapahtumaan voi katsella webinaaritallenteen juuri sinulle sopivana aikana.

Herman IT, Bilot ja IBM auttavat tiivistämään arvoa datasta

AI needs IA – eli tekoäly tarvitsee taakseen oikenalaisen tietoarkkitehtuurin. Eikä aina tarvitse puhua edes tekoälystä, datan hyödyntämisellä voidaan tarkoittaa myös jalostuneempaa analytiikkaa, automaatiota ja kokonaisvaltaisempaa näkemystä. Tuotamme yhdessä palveluna data-analytiikan käyttöönoton palvelua, jossa Herman IT:n rooli on vastata tietoinfrastuktuurista sekä IBM:n kehittämästä data-analytiikka alustasta ja Bilot käyttää asiantuntemustaan datan jalostamiseksi uudenlaisiksi toimintamalleiksi ja liiketoiminnoiksi.

Lisätietoja webinaarista: