Suorituskykyinen ja luotettava ympäristö Solenon analytiikkapalveluille

Soleno on toteuttanut vuodesta 2004 alkaen IBM Cognos Business Intelligence ja analytiikkaratkaisuja menestyksekkäästi asiakkailleen. Palveluihin kuuluvat analytiikka-, suunnittelu- sekä tiedonhallintapalvelut.

Data-analytiikka

Oululaisella kriittisen liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan erikoistuneella Soleno Oy:llä on pitkät perinteet ja vankka ammattitaito palvella asiakkaitaan. Soleno on toteuttanut vuodesta 2004 alkaen IBM Cognos Business Intelligence ja analytiikkaratkaisuja menestyksekkäästi asiakkailleen. Palveluihin kuuluvat analytiikka-, suunnittelu- sekä tiedonhallintapalvelut. Soleno järjestää myös asiakkailleen valmiita tai tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia. 

Solenon tarjoamat IBM Cognos –ratkaisut pohjautuvat liiketoimintatiedon hallintaan, taloudellisen suorituskyvyn mittaukseen ja strategian hallintaan – joiden avulla analytiikkaa hyödyntävä huippusuorituskyky on mahdollista saavuttaa. 

LÄHTÖTILANNE

Soleno halusi parantaa yrityksen loppuasiakkaille tarjottavien palveluiden tehoa ja tietoturvallisuutta. Modernit, reaaliaikaiset raportointityökalut vaativat tehokkuutta ja suorituskykyä myös palvelinympäristöltä. Soleno kartoitti alustaratkaisujen tarjontaa ja päätyi Herman IT:n ratkaisuun, sillä se vastasi yrityksen tarpeisiin parhaiten. 

 

”Tarvitsimme suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluillemme. Kumppanin tuli pystyä tarjoamaan laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua tarvittaessa ympärivuorokautisesti”, Solenon toimitusjohtaja Keijo Ylitalo kertoo.

RATKAISU

Herman IT tarjoaa Solenolle konesaliympäristön, josta Soleno palvelee asiakkaita omilla analytiikkapalveluillaan. Toimitamme yhteistyössä loppuasiakkaille mm. Cognos-ympäristöjä. Solenon ratkaisuksi Herman IT:n tuoteportfoliosta valikoitui HIT Kapasiteetti, joka mahdollistaa Solenon palvelinkapasiteetin joustavan skaalautumisen aina heidän tarpeensa mukaan.

Lisäksi tuotantokriittisimmillä ympäristön palvelimilla otettiin käyttöön palvelimien 24/7 valvonta ja hallinta, mikä tuo turvaa myös virka-ajan ulkopuolella Herman IT:n asiantuntijoiden valvoessa palvelimia yhdessä sovittujen käytäntöjen mukaisesti.

Onnistunut ja nopea käyttöönotto, sekä oikeanlainen ratkaisu tukevat ja tehostavat Solenon omia palveluita entisestään. 

”Herman IT on täyttänyt kaikki vaatimuksemme ja odotuksemme. Olemme saaneet alusta lähtien joustavaa ja nopeaa palvelua”, Ylitalo kertoo tyytyväisenä. Suosittelisimme palvelua ehdottomasti ja olemme niin jo itse asiassa tehneetkin.

Keijo Ylitalo, toimitusjohtaja, Soleno Oy