Kiisec Oy valitsi Herman IT:n konesalipalveluiden tarjoajaksi

Kiisec tarvitsi ketterän yhteistyökumppanin, joka pystyy joustavasti vastaamaan yrityksen mahdollisiin konesalikapasiteetin muutostarpeisiin.

Suomalainen kyberturvallisuusyhtiö Kiisec on innovatiivinen digitaalisten salausavainten hallintapalvelun tuottaja. Kiisec on perustettu vuonna 2021 ja yrityksen toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Kiisecin turvallinen, luotettava ja läpinäkyvä palveluprosessi yhdistettynä maailmanluokan teknologisiin salausratkaisuihin mahdollistaa palvelun, joka:

  • parantaa tietoturvallisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta
  • mahdollistaa digitaalisten palveluiden joustavan käytön monipilvi- ja hybridiympäristöissä, jolloin palvelun salaus ei muodostu rajoittavaksi tekijäksi
  • varmistaa GDPR- ja muut regulaatiovaatimukset tiedon salauksen osalta
  • tuo kustannussäästöjä asiakkaille heidän voidessa keskittyä ydinliiketoimintaansa

Kiisec etsi salausavaimien hallintapalvelutuotannolleen palvelinkapasiteettitilaa hyvällä sijainnilla ja hyvillä yhteyksillä. Kiisec tarvitsi myös ketterän yhteistyökumppanin, joka pystyisi joustavasti vastaamaan yrityksen mahdollisiin konesalikapasiteetin muutostarpeisiin. Herman IT:n konesalipalvelut sopivat erinomaisesti Kiisecin kapasiteettitilatarpeisiin. Herman IT:n Kajaanissa Renforsin Rannassa sijaitsevassa konesalissa yhdistyi vaatimukset niin sijainnista, yhteyksistä kuin laadukkaista kapasiteettipalveluista.

Herman IT valikoitui Kiisecin yhteistyökumppaniksi keväällä 2021. Yhteistyö auttaa Kiiseciä liiketoimintansa kehittämisessä. 

Yhteistyö tuo Kiisecin palvelut osaksi Herman IT:n palveluportfoliota ja Herman IT:n asiakkaille.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyömme aloittamiseen Herman IT:n kanssa. Meillä on sertifioitu, turvallinen ja ketterä yhteistyökumppani huolehtimassa IT-infrasta ja tuottamassa kapasiteettipalveluita. Teemme myös yhteistyötä asiakasorganisaatioille tarjottaviin tietoturvapalveluihin liittyen.”

Veli-Pekka Lagerblom, Toimitusjohtaja