Antell ulkoisti IT-ympäristönsä kotimaiseen pilveen

Antellin juuret ulottuvat aina vuoteen 1880, jolloin Katri Antell ryhtyi myymään leipomaansa leipää Oulun torilla. Hyvänmakuisten tuotteiden maine kiiri kovaa vauhtia ja siitä alkoi Antellin pitkästi yli 130 vuotta jatkunut tarina. Tänään Antell on valtakunnallisesti tunnettu perheyritys, jonka ydinosaamiseen kuuluvat henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan toiminta.

Kirjoittanut Admin | Muokattu 18.1.2021

MIHIN LÄHDETTIIN HAKEMAAN RATKAISUA? 

Antell lähti etsimään palveluntarjoajaa kapasiteettipalveluihin ja päätyi saamastaan suosituksesta ottamaan yhteyttä kajaanilaiseen Herman IT:hen. Neuvotteluiden jälkeen nämä kaksi pohjoissuomalaista toimijaa allekirjoittivat keskinäisen palvelusopimuksen. Antell siirtyi omasta fyysisestä konesalitilastaan Herman IT:n tarjoamaan kapasiteettipalveluun. 

KUMPPANI LÖYTYI LÄHELTÄ 

Antellille oli tärkeää löytää osaava kumppani läheltä. Yrityksessä arvostetaan suomalaisuutta ja pohjoisuutta. Yritykselle oli tärkeää tietää myös, missä data tarkalleen ottaen sijitsee. Näin ollen julkipilvi ei ollut vaihtoehto. Herman IT räätälöi IT-ympäristön juuri Antellin tarpeita vastaavaksi, jolloin myös kustannukset ovat maltilliset ja perustellut ja kokonaisuus optimoitu.

”Uskomme vahvasti siihen, että homma toimii parhaiten silloin, kun liiketoiminnan osa-alueet ovat tasapainossa ja jokainen toteuttaa ominta osaamistaan. Me keskitymme laadukkaiden henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Kumppanimme pitää huolen, että konesaliprosessimme pyörii sujuvasti ja ennen kaikkea turvallisesti.”

Ari Huilaja, järjestelmäkehityspäällikkö

 Herman IT on Antellille tuki digitalisaation hyödyntämisessä, liiketoiminnan eri osa-alueilla.

”Käyttöönotto oli tiukasta aikataulustaan huolimatta nopea ja onnistunut prosessi. Herman IT:n tuotantotiimi teki erittäin hyvää työtä ja vuoropuhelu meidän tekniikan kanssa oli mutkatonta.” Ari Huilaja toteaa.