Herman IT Pilvi- ja kapasiteettipalvelut

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut tuovat säästöjä ja tehokkuutta, kun asiakkaamme voivat keskittää voimansa ydinliiketoimintansa kehittämiseen.  Koko IT-ympäristön ulkoistaminen, tallennuskapasiteetin hyödyntäminen tai alustapalvelu skaalautuvat asiakastarpeen mukaan, eikä liiketoimintaa haittaavia pullonkauloja pääse syntymään.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan käyttötapaukseesi sopivimman, kustannuksiltaan järkevän ratkaisun yksityisestä pilvestä, julkisesta pilvestä tai hybridipilvimallista. Kattavista lisäpalveluistamme löytyvät juuri sinun liiketoimintaasi ja digitaalisia järjestelmiäsi tukevat ratkaisut, esim. katkottoman asiakaspalvelun tueksi.

 

Herman IT:n konesali- ja pilvipalvelu tuotetaan kotimaisesta datakeskuksesta

Herman IT tuottaa palvelinkapasiteettipalveluita kotimaisesta konesalista Kajaanin Renforsin Rannasta, mutta asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme myös julkipilven ostamisessa ja hybridiympäristöjen rakentamisessa ja hallinnassa.

Herman IT:n pilvi- ja kapasiteettipalvelua ostamalla asiakkaamme saavat asiantuntija-apua, kokonaisvaltaista turvallisuutta ja toiminnan varmuutta ilman, että omia resursseja tarvitsee sitoa tehtävään, joka ei ole ydinliiketoimintaa.  

Herman IT:n Pilvipalvelu:

  • Herman IT:n pilvi on täysin sovitettavissa asiakkaan tarpeisiin ympäristön, toimintojen ja rajapintojen osalta. Asiantuntijamme auttavat palvelukokonaisuuden optimoinnissa.
  • Herman IT:n pilvi on äärimmäisen tietoturvallinen, ja datan fyysinen tallennuspaikka on varmuudella tiedossa.  
  • Herman IT:n tuottama kapasiteettipalvelu on julkipilveen verrattuna turvallisempi ostaa; kustannusrakenne on selvillä eikä hinnoittelumalli tuota yllätyksiä edes poikkeusoloissa.
  • Palvelu toimii niin lokaalisti kuin globaalisti, lyhyellä latenssilla.

Kotimainen pilvipalvelu on osa asiakkaamme vihreämpää arvoketjua

Pilvi- ja kapasiteettipalvelumme tuotetaan Kajaanin Renforsin rannassa sijaitsevasta ekotehokkaasta datakeskuksesta. Palveluiden tuottamiseen käytetään sertifioitua, vihreää Guarantee of Origin -sähköä. Sijaintimme pohjoisessa Suomessa mahdollistaa viileän ulkoilman hyödyntämisen konesalin jäähdytyksessä, ja konesalissa syntyvä lämpö taas kierrätetään yrityspuiston prosesseihin. Pilvivalinnoilla on väliä. Valitse vastuullinen kumppani!

Kapasiteettipalvelua täydentävät lisäpalvelut valitaan asiakkaan tarpeen mukaan

Pilvikapasiteetin ohella tarjoamme asiakkaillemme tietoliikenne- ja palomuuripalvelua, tallennuspalvelua ja datan varmistus- ja palautuspalvelua. Näillä palveluilla taataan ympäristöjen turvallisuus ja korkea käytettävyys kaikissa tilanteissa.  

Lisäpalveluiden avulla ympäristöä voidaan optimoida tukemaan asiakkaan liiketoimintaa entistäkin paremmin:

  • Kuormantasauspalvelu palvelinten hetkellisten suurien kuormien tasoittamiseen, jolla varmistetaan digitaalisten palveluiden käytettävyys.
  • Tietokantojen hallintapalvelun avulla asiakas saa asiantuntija-apua tietokantojen ylläpitämiseen sekä erilaisia valvontapalveluja, jotka auttavat asiakasta parantamaan sovelluksiensa käytettävyyttä.

Mihin Herman IT:n Pilvi– ja kapasiteettipalvelu sopii?

IT-ympäristön ulkoistaminen tuo huolettomuutta ja tehokkuutta

IT-ympäristön ulkoistaminen on  kannattavaa, kun pohditaan omien palvelimien päivittämistä uusiin ja halutaan kohdentaa  IT-henkilöstön ajankäyttö paremmin liiketoiminnan tavoitteita tukemaan työhön – asiakasarvon tuottamiseen.

Ulkoistettu IT-ympäristö kotimaisena kapasiteettipalveluna ja ammattilaisten ylläpitämänä on huoleton ja aina ajantasalla oleva ratkaisu, jonka tietoturva on korkealla tasolla.

Pilvivalinnoilla on väliä myös silloin, kun halutaan toimia vastuullisesti: Kotimaassa tuotettu kapasiteettipalvelu tuottaa vähemmän hiilipäästöjä kuin moni muu kapasiteettiratkaisu. Lisäksi datan sijainti on aina varmuudella tiedossa.

Jatkuvuuden varmistaminen on avainasia

IT-ympäristön ulkoistamisen voi tehdä myös vain osittain. Liiketoiminnassa tarvittava ja syntyvä data voi ensisijaisesti olla asiakkaan omilla palvelimilla, omassa lokaatiossa, mutta jatkuvuuden varmistamiseksi varmuuskopiointiin kannattaa jo valita ulkoinen sijainti. Siihen Herman IT:n tuottama palvelu on mitä sopivin ratkaisu. Lue lisää Herman IT:n jatkuvuuspalvelusta.

Jatkuvuuspalvelu

Julkipilvi, yksityinen pilvi vai hybridi?

Julkipilvi sopii esimerkiksi pienten yritysten tarpeisiin, kun haetaan joustavuutta tukemaan vaihtelevaa kapasiteetintarvetta. Autamme sinua mielellämme julkipilven ostamisessa ja varmistamme, ettet maksa turhasta!

Pelkän julkipilven sijaan yritysten IT-ympäristöt ovat usein kuitenkin hybridiympäristöjä, joissa kriittisin data on yksityisessä pilvessä ja muussa voidaan hyödyntää julkista pilveä.

Julkipilven ostaminen vaatii asiantuntemusta ja ymmärrystä sekä liiketoiminnan että IT-ympäristön tarpeista. Siksi asiantuntijamme auttavat kartoittamaan asiakkaalle sopivimman ratkaisun, joko julkipilvestä, yksityisestä pilvestä tai hybridimallista, johon voidaan liittää myös asiakkaan fyysisiä palvelimia asiakkaan omissa lokaatioissa.

Palvelumalli tarpeesi mukaan

Infrastruktuuri vai alusta?

IaaS – Infrastructure as a Service – Infrastruktuuripalvelut

Ulkoista koko IT-infra Herman IT:n hallintaan. Palveluun kuuluvat verkkoyhteydet, tallennustila, palvelimet ja niiden ylläpito.

Paas – Platform as a Service – sovellusalustapalvelut

IT-alustan ulkoistaminen Herman IT:n privaattipilveen tuo hyötyjä sekä liiketoiminnalle että kehitystyölle. Kustannukset pysyvät hallittuina, ja palvelun skaalautuvuus pitää huolen siitä, että tehotarpeen kasvaessa ei vastassa ole pullonkauloja. Jaetun alustan lisäksi tarjolla on dedikoituja fyysisiä palvelimia, mikäli sovellusten lisenssit niitä edellyttävät.

Lue asiakastarinamme Herman IT:n kapasiteettipalvelujen hyödyntämisestä

Asiantuntijamme kertovat Sinulle lisää ratkaisuvaihtoehdoistamme

Juho Haapsaari

Sales Manager

+358 40 750 5113 juho.haapsaari@hermanit.fi

Yhteydenotto

  • Tietosuojaseloste
Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Jatkuvuuspalvelut

Olemme olleet liiketoiminnassa syntyvän ja tarvittavan datan turvaamisen asialla vuodesta 2012. Liiketoimintakriittisen datan katoaminen tai koko IT-ympäristön vikaantuminen voivat johtaa katastrofiin. Jatkuvuuspalvelumme varmistavat, ettei näin käy.

Lue lisää

Laitetilapalvelu

Pilvipalvelut kasvattavat suosiotaan kiihtyvällä vauhdilla, mutta edelleen on tarvetta myös omille palvelimille ja muille IT-laitteille. On tärkeää, että tila, jossa laitteet ovat, on suunniteltu nimenomaan laitetilaksi.

Lue lisää

Ohjelmistoratkaisut

Herman IT toteuttaa ohjelmistoratkaisuja asiakastarpeen mukaan räätälöityinä projekteina tai alihankintapalveluina.

Lue lisää