Office 365 -varmistaminen - kokeile maksutta!

Office 365:n käytöstä syntyy paljon dataa, jonka kadotessa katastrofin ainekset voivat olla kasassa. O365 sisältää valikoiman monipuolisia palveluita, mutta datan varmistaminen ei tuohon palvelukattaukseen kuulu. Tarvitaankin erillinen datan varmistamisen palvelu, jolla turvataan O365-data – sähköpostit, tärkeät dokumentit ja hartaasti valmistellut esitykset – niin laiterikon, inhimillisen virheen kuin haittaohjelmankin varalta.

 

Nyt tarjolla on mahdollisuus kokeilla varmistuspalvelua ilmaiseksi!

Office 365 datan suojaaminen on tärkeä osa tietoturvaa

Herman IT tuottaa Office 365 datan varmistamisen SharePointista, OneDrivestä, Exchangesta sekä Teamsista palveluna. Asiantuntijoidemme tuki on käytössäsi niin palvelun käyttöönoton aikana kuin tilanteessa, jossa kadotettua dataa palautetaan varmistuksesta takaisin käyttöön. 

Asiakas voi hallita ja muokata palautuksia ja varmistuskäytäntöjä myös itsenäisesti asiakasportaalin avulla. Asiakkaamme data varmistetaan Kajaanissa sijaitsevaan ekotehokkaaseen konesaliin.

Hinnoittelu:

Office 365 -varmistuspalvelu on hinnoiteltu varmistettavan datan määrän mukaan. Käyttäjätilien määrä ei vaikuta hinnoitteluun, jolloin palvelun käyttö kannattaa myös organisaatioille, joilla käyttäjäkohtainen datan määrä on pieni.

Kokeile palvelua maksutta!

Palvelun käyttöönotto vie aikaa 30 – 60 minuuttia, asiantuntijamme auttavat palvelun käyttöönotossa. Koekäytön aikana palvelu on vapaasti käytettävissänne, eikä koekäyttö sido tilauksen tekemiseen. Jätä meille yhteystietosi, asiantuntijamme ottaa teihin pikimmin yhteyttä!

Kokeile HIT O365 Varmistusta maksutta

  • Tietosuojaseloste
Janne Lukkari

Sales Manager

+358 44 787 9590 janne.lukkari@hermanit.fi
Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut

Jaetun pilvipalvelun avulla saat skaalautuvan ja tietoturvallisen it-ympäristön ja samalla säästät – myös ympäristöä. Yksityinen pilvi sopii sinulle parhaiten, kun vaatimukset tietoturvalle ovat korkeat. Pilvipalvelut tuotetaan Kajaanissa sijaitsevasta konesalista, Herman IT vastaa alustojen ylläpidosta

Lue lisää

Jatkuvuuspalvelut

Olemme olleet liiketoiminnassa syntyvän ja tarvittavan datan turvaamisen asialla vuodesta 2012. Liiketoimintakriittisen datan katoaminen tai koko IT-ympäristön vikaantuminen voivat johtaa katastrofiin. Jatkuvuuspalvelumme varmistavat, ettei näin käy.

Lue lisää

Laitetilapalvelu

Pilvipalvelut kasvattavat suosiotaan kiihtyvällä vauhdilla, mutta edelleen on tarvetta myös omille palvelimille ja muille IT-laitteille. On tärkeää, että tila, jossa laitteet ovat, on suunniteltu nimenomaan laitetilaksi.

Lue lisää