Herman IT asiakastarinat

Herman IT tukee asiakkaidensa liiketoimintaa tuottamalla laadukkaita ja turvallisia IT-infrastrukuuripalveluita. Hyödyt ovat moninaisia: It-ympäristöt ovat aina moderneja ja ensiluokkaisessa kunnossa, optimoitu kapasiteetti auttaa leikkaamaan IT:n kustannuksia ja asiakkaamme oma IT-henkilöstö voi keskittyä tukemaan liiketoiminnan ydintavoitteiden toteutumista.  Asiantuntijoidemme avulla asiakkaat ovat löytäneet kokonaan uusia tuotekehityksen polkuja ja uusia tapoja avata liiketoiminnan pullonkauloja.

Tutustu asiakastarinoihimme!

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Data-analytiikka palveluna

81 %Yrityksistä ei ole ymmärrystä AI-kehittämiseen vaadittavasta datasta tai datalähteistä. 80 % datasta on saavuttamattomissa, siiloissa ja siksi epäluotettavaa ja analysoimatonta.

Lue lisää

Jatkuvuuspalvelu

Olemme olleet liiketoiminnassa syntyvän ja tarvittavan datan turvaa turvaamisen asialla vuodesta 2012. Liiketoimintakriittisen datan katoaminen tai koko IT-ympäristön vikaantuminen voivat johtaa katastrofiin. Jatkuvuuspalvelumme varmistaa, ettei näin käy.

Lue lisää

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut

Jaetun pilvipalvelun avulla saat skaalautuvan ja tietoturvallisen it-ympäristön ja samalla säästät – myös ympäristöä. Yksityinen pilvi sopii sinulle parhaiten, kun vaatimukset tietoturvalle ovat korkeat. Pilvipalvelut tuotetaan Kajaanissa sijaitsevasta konesalista, Herman IT vastaa alustojen ylläpidosta

Lue lisää

Sovelluskehitystiimi

Herman IT toteuttaa ohjelmistoratkaisuja asiakastarpeen mukaan räätälöityinä projekteina tai alihankintapalveluina.

Lue lisää

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää!

Kari Maikkola

Sales Director

+358 45 636 1884 kari.maikkola@hermanit.fi
Veli-Antti Leinonen

Sales Manager

+358 44 740 1010 veli-antti.leinonen@hermanit.fi
Janne Lukkari

Sales Manager

+358 44 787 9590 janne.lukkari@hermanit.fi
Arto Mustonen

Account Executive

+358 440 23 5115 arto.mustonen@hermanit.fi

Yhteydenotto

  • Tietosuojaseloste