Herman IT Oy:n ohjelmistoliiketoiminta siirtyy kajaanilaiselle Open Desk Oy:lle

Herman IT Oy ja Open Desk Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Herman IT Oy:n ohjelmistoliiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Open Desk Oy:lle 1.11.2023 alkaen. Liiketoimintakaupan myötä kaksi työntekijää siirtyy Open Desk Oy:n palvelukseen.

Julkaistu 1.11.2023

Liiketoimintakauppa on Herman IT:n strategian mukainen ja terävöittää yhtiön tarjoamia IT-palveluja asiakkaidensa liiketoiminnan tueksi. Kauppa varmistaa ohjelmistoliiketoiminnan jatkuvuuden ja mahdollistaa ohjelmistotuotteiden kehittämisen jatkossa.

Herman IT:n toimitusjohtaja Heikki Juntunen toteaa: “Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että laadukas ja asiantunteva ohjelmistotuotanto säilyy Kajaanissa ja Kainuussa. Asiakkaille tarjottavat palvelut säilyvät ennallaan ja tutut henkilöt siirtyvät Open Desk Oy:n palvelukseen.”

”Open Desk Oy:lle liiketoimintakauppa tuo lisää volyymia ja leveämmät hartiat ohjelmistokehitykseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet kasvulle ja kehittymiselle tarjoamalla joustavia ja tehokkaita ohjelmistotuotteita”, sanoo Open Desk Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jurvansuu.

Lisätietoja:

Jukka Jurvansuu, toimitusjohtaja, Open Desk Oy

p. 040 220 8793 / www.opendesk.fi

Heikki Juntunen, toimitusjohtaja, Herman IT Oy

p. 044 734 4300 / www.hermanit.fi