Asiantuntevaa IT-palvelua asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi

Herman IT tarjoaa kattavasti IT-palveluja asiakkaidensa liiketoiminnan tueksi. Palvelukokonaisuutemme sisältää konesali- ja pilvipalveluita,
IT-asiantuntijapalveluita, tietoturvaan, tietoriskien hallintaan ja  liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen kehitettyjä palveluita sekä resursseja sovelluskehityksen tehtäviin.

Herman IT:n palvelut

Jatkuvuuspalvelut

Olemme olleet liiketoiminnassa syntyvän ja tarvittavan datan turvaamisen asialla vuodesta 2012. Liiketoimintakriittisen datan katoaminen tai koko IT-ympäristön vikaantuminen voivat johtaa katastrofiin. Jatkuvuuspalvelumme varmistavat, ettei näin käy.

Lue lisää

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut

Jaetun pilvipalvelun avulla saat skaalautuvan ja tietoturvallisen it-ympäristön ja samalla säästät – myös ympäristöä. Yksityinen pilvi sopii sinulle parhaiten, kun vaatimukset tietoturvalle ovat korkeat. Pilvipalvelut tuotetaan Kajaanissa sijaitsevasta konesalista, Herman IT vastaa alustojen ylläpidosta

Lue lisää

Ohjelmistoratkaisut

Herman IT toteuttaa ohjelmistoratkaisuja asiakastarpeen mukaan räätälöityinä projekteina tai alihankintapalveluina.

Lue lisää

Laitetilapalvelu

Pilvipalvelut kasvattavat suosiotaan kiihtyvällä vauhdilla, mutta edelleen on tarvetta myös omille palvelimille ja muille IT-laitteille. On tärkeää, että tila, jossa laitteet ovat, on suunniteltu nimenomaan laitetilaksi.

Lue lisää

Tutustu tarinaamme

Liity postituslistallemme - Tilaa uutiset, kampanjat ja tarjouksemme sähköpostiisi!

  • Tietosuojaseloste