Datan turvaamisen asialla jo vuodesta 2012

Meidän tehtävämme on tukea asiakkaidemme kasvua tuottamalla joustavia datanhallinnan ja datan turvaamisen palveluita kotimaassa globaalisti. Olemme asiakkaidemme arvostama kumppani, ja meille asiakkaidemme IT-infran tarpeiden täyttäminen heille optimoiduilla ratkaisuilla on kunnia-asia. Kokeneet asiantuntijamme auttavat rakentamaan asiakkaalle optimoidun ratkaisun.

Herman IT:n palvelut

Jatkuvuuspalvelut

Olemme olleet liiketoiminnassa syntyvän ja tarvittavan datan turvaamisen asialla vuodesta 2012. Liiketoimintakriittisen datan katoaminen tai koko IT-ympäristön vikaantuminen voivat johtaa katastrofiin. Jatkuvuuspalvelumme varmistavat, ettei näin käy.

Lue lisää

Pilvi- ja kapasiteettipalvelut

Jaetun pilvipalvelun avulla saat skaalautuvan ja tietoturvallisen it-ympäristön ja samalla säästät – myös ympäristöä. Yksityinen pilvi sopii sinulle parhaiten, kun vaatimukset tietoturvalle ovat korkeat. Pilvipalvelut tuotetaan Kajaanissa sijaitsevasta konesalista, Herman IT vastaa alustojen ylläpidosta

Lue lisää

Ohjelmistoratkaisut

Herman IT toteuttaa ohjelmistoratkaisuja asiakastarpeen mukaan räätälöityinä projekteina tai alihankintapalveluina.

Lue lisää

Laitetilapalvelu

Pilvipalvelut kasvattavat suosiotaan kiihtyvällä vauhdilla, mutta edelleen on tarvetta myös omille palvelimille ja muille IT-laitteille. On tärkeää, että tila, jossa laitteet ovat, on suunniteltu nimenomaan laitetilaksi.

Lue lisää

IT-infrastruktuuripalvelut auttavat asiakasta keskittymään oleelliseen

Konesali-, kapasiteetti- ja alustapalvelumme soveltuvat yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Olipa haasteesi IT-infran päivittämisessä tai datan hyödyntämisessä, me olemme sopiva kumppani tarjoamaan tarpeeseesi optimoidun ja turvallisen IT-ympäristön sekä lisäpalvelut, joiden avulla on helppo keskittyä oleelliseen.

Me autamme turvaamaan datan ja tuottamaan siitä arvoa

Me tuotamme asiakkaallemme arvoa hallinnoimalla ja turvaamalla asiakkaidemme tärkeintä omaisuutta, dataa, vastuullisesti ja kilpailuetua synnyttävällä tavalla.

Olemme kasvun mahdollistaja, tarjoamme asiakkaamme liiketoiminnan mukaan skaalautuvia datanhallinnan ja datan turvaamisen palveluita myös globaalisti. Olemme asiakkaamme arvostama kumppani ja meihin luotetaan. Meille asiakkaidemme IT-infratarpeiden täyttäminen asiakkaan tarpeeseen sovitetulla tavalla on kunnia-asia.

Herman IT on osa yli 100 – vuotiasta tietoliikenne- ja tekniikkapalveluihin keskittynyttä KPO – konsernia.

Kotimainen datakeskus on vastuullinen valinta

Kotimaisen datakeskuksen ympäristöhyödyt ovat todellisia ja mitattavia. Hyödyt syntyvät viileästä ilmastosta, puhtaasta energiasta ja infrastrukstuurista, joka mahdollistaa kiertotalouden mm. hukkalämmön hyödyntämisessä.

Tutustu tarinaamme